MENU

Flitsende opnames

Optical Infinity komt met zijn camera’s naar u toe en maakt flitsende opnames en reportages. Vanuit de beste ooghoek, op het juiste moment, met altijd het eindresultaat in het achterhoofd.

Discreet & Functioneel

Onze scherpe blik ziet alles en laat de camera belangrijke gebeurtenissen en momenten registreren. We werken discreet en op de achtergrond, maar schieten beelden die de impact van je event, concert of theaterstuk alleen maar versterken.

Ruwe beelden of afgewerkte video?

Ben je zelf videoproducent? Dan kun je meteen aan de slag met onze ruwe beelden.

Wil je een afgewerkte video? Dan halen we onze partners-videoproducenten erbij om snel tot een eindresultaat te komen dat het imago van je event een flinke zet zal geven.

Op groot scherm

Geef je een presentatie, wil je het voetbal nóg intenser beleven of gewoon je familiefoto’s op groot scherm tonen? Ontdek dan onze grote selectie aan schermen en projectoren.

LCD – LCD Walls – 4Kscreens – Indoor LED – Outdoor LED – Projectie – Accessoires

Videomapping

Terug naar het historische Wenen van de nieuwjaarsconcerten of fast forward naar een invasie door aliens? Optical Infinity haalt met videomapping visuele effecten naar boven die jouw publiek met verstomming doen slaan.

We pakken indrukwekkend uit met videomapping in en op je eigen gebouw: door de projectie van videobeelden, zowel buiten als binnen. Ideaal voor bedrijven, horeca, events en musea.