MENU

#Hashtag - WYSIWYG Juniors

Jong en oud, we zijn allemaal vastgekluisterd aan onze smartphones, tablets, laptops, consoles en andere technische snufjes. De Juniorgroep van de musicalvereniging WYSIWYG heeft soms ook last van dit 'syndroom'. Dit thema was een ideaal onderwerp voor hun musicalproductie dit jaar. Wij waren blij dit mee 'uit te lichten' en hebben hen met veel plezier technisch bijgestaan.

Band of Eli @Mangofest

Band of Eli en zo veel meer fantastische groepen op mangofest, een klein festival georganiseerd door een groep studenten in Club Kamikaze te mechelen.

Prom? Let us bring the extra umph!

Het galabal van Ursulinen Mechelen, georganiseerd door de laatstejaars voor de laatste jaars. Wij waren blij dit jong team technisch bij te staan.
Galabal, bedrijfsevenement, concert... kom eens langs en we bekijken samen met u de mogelijkheden. U kan reeds enkele referenties vinden op onze facebookpagina.

The attic is where the magic happens

Graag zouden we onze afdeling "The Attic" toch wel even in de kijker willen zetten. Noem het een imaginaire zolder in ons hoofd, waar we voortdurend bezig zijn met het bedenken van nieuwigheden en innovaties in de audiovisuele sector. Wil je meer weten of zoek je zelf een partner voor je project, neem dan gerust contact op.

"Welkom, welkom bij de drie biggetjes"

Deze week waren wij onder andere te zien in de Wysiwyg musicalproductie "De 3 biggetjes". Bij deze productie zorgden we voor een prachtige licht en videospektakel, zodat de musical tot zijn volste recht kwam.

AV Stumpfl & Laser projection Training @AED

Om steeds bij te zijn met nieuwe technologiƫn proberen we veel cursussen en trainingen te volgen. Zo hebben we ons afelopen week verdiept in AV Stumpfl en laserprojecite van Barco en Panasonic op de AED Summerexpo.